Nintendo switch achteraf betalen met Klarna of Riverty

Met riverty kunnen abonnees voor games, apps en meer betalen met hun online Nintendo Switch-lidmaatschap

Een Nintendo Switch in termijnen kopen is ook een prima manier om de kosten van de console te spreiden. Als u ervoor kiest om in termijnen te betalen, kunt u ervoor kiezen om in termijnen te betalen, wat over het algemeen handiger is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je het zelf moet betalen.

Als je op zoek bent naar een gameconsole met een geweldige game-ervaring en tal van gezinsvriendelijke functies, dan is de Nintendo Switch de perfecte keuze voor jou. Nintendo Switch games kunnen dan via ons betaald worden. Onze selectie van betaalmethoden is erg handig en stelt je in staat om je Nintendo in een mum van tijd in bezit te krijgen.

Nintendo Switch Online-abonnees kunnen nu voor hun online games en diensten betalen met Klarna of Riverty

Als je je Nintendo Switch met Klarna wilt betalen, kun je achteraf of in termijnen betalen zonder rente. Klarna is een betaalmethode die je kunt kiezen tijdens het afrekenen. Je ontvangt dan een e-mail van Klarna met instructies voor het aanmaken van je account en het uitvoeren van je eerste betaling. Achteraf betalen voor je Nintendo Switch met Klarna werkt op dezelfde manier als achteraf betalen voor je Nintendo Switch met Afterpay.

Als je van plan bent een Nintendo Switch aan te schaffen, kun je deze op een later tijdstip via onze website betalen. U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden. Je kunt er dan voor kiezen om je nieuwe telefoon te betalen met Klarna of Spraypay. U kunt binnen 30 dagen in termijnen betalen of tot 36 termijnen zonder rente!

Met klarna kunnen abonnees games, apps en meer betalen met hun bankrekening, creditcard of met klarna-contant geld

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. U vindt de betalingsgegevens voor uw aankoop op de factuur die we ontvangen. Betaalgegevens kun je natuurlijk altijd inzien door in te loggen in de Klarna app of bovenaan deze pagina.

Steeds meer mensen willen achteraf kopen, ook bij het kopen van een gameconsole. Consumenten hebben tegenwoordig geen behoefte meer aan zekerheid of gedoe als ze later besluiten een dienst of product te annuleren of terug te sturen. Dat is zo handig. Zo kan betaling via acceptgiro ​​gebruikt worden voor achteraf betalen, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor deze service

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader